• KATEGORI: Trening
  • -
  • 03.09.2013
  • -
  • DATO: 03.09.2013 KLOKKEN: 10:14 KOMMENTARER: 0

Heei hei alle sammen, jeg er enda ikke blitt helt frisk håper på at jeg er bedre til og komme meg ut dørkanten i morgen. Men men før det så blig jeg værende hjemme, ikke har jeg spist på to dager heller kjenner jeg er kjempe sulten i dag så blir godt og spise etterpå. 
I dag er det ikke så fint vær ute så gjør meg ingen ting og sitte inne en dag til. Men så fort jeg kommer meg på rette plass igjenn blir det full trening i værdagene. Jeg har virkelig bestemt meg med det at jeg skal forandre helt på kostholdt og treningen min det trengs viiirkelig .. Siden jeg ikke orker å ta noen bilder akk nå får dere en inspo bilde av trening og kosthold! :)

Hva syns du ?

er du syk ?

hva skal du gjøre i dag ?  


Ingen kommentarer
  • KATEGORI: Trening
  • -
  • 13.08.2013
  • -
  • DATO: 13.08.2013 KLOKKEN: 16:19 KOMMENTARER: 0

Hei og hå mine søte lesere <33.. Nå sitter jeg her og tenker nøye igjennom min fortid og lager en plan for meg og når det gjelder min trening. Jeg skal bytte om helt på kostholdet og trene. Så jeg virkelig får et sunt kosthold. Jeg er så inn på det nå, jeg har sagt så mange ganger til meg selv det skal jeg gjøre og det skal jeg klare. Men så har det ikke skjedd i det hele tatt. Jeg er så lei av og være usunn og trøtt i værdagene. Jeg gjør rett og slett ikke en dritt med helsa mi. Jeg må virkelig skjerpe meg og sette i gang eller hva?. Jeg har også kjøpt meg nye joggesko noe som kan oppmuntre meg til og kommer meg ut litt " elle hva ? :D 

Det og ha kjøpt seg nytt trenigs behov eller jaa behør, hjelper meg virkelig på motivasjonen når det gjelder og begynne. Gleder meg så til og begynne å bruke det skal også til tromsø å få kjøpt mere treningsklær så det blir bra. Jeg har også for ikke så veldig lenge siden bestilt meg en rockering. Jeg leste bloggen til tinealice og fant ut at hun brukte en sånn og at den, er veldig høvelig og bruke. 

Denne rockeringen er bare helt fantastisk, jeg elsker den og bruker den veldig ofte. Den går ant og bruke når du kjeder deg og vil gjøre noe morro. Det er ikke bare morro i det sammtidig en veldig god trening for midje mage og muskler. Annbefaler den virkelig. Du får kjøpt i mange størrekser og vekter, jeg kjøpte 2,7 kilo. Og det er også viktig at du ikke bruker den så veldig mye de 4 første gangene. Da kan du bli veldig ømm og får fort blåmerker. Jeg husker jeg brukte den ganske så lenge. Noe som ente meg at jeg hadde ont hele arbeidsdagen min. Men det går bedre ettervært. 

Fikk du noe nyttig av dette innlegget ? 
Skal du begynne å trene nå ?  

 

 


Ingen kommentarer


Her kan du skrive om deg selv :-)))DESIGN AV
LOTTE.BLOGG.NO
hits